Prijavi se | Registruj se | Kontakt | Pomoć | Marketing | Predstavi se | RSS

Ocenite članak

 

UPOZORENJE
Steroidi su štetni i mogu ostaviti ozbiljne posledice po organizam. Pre upotrebe obavezno se konsultujte sa lekarom. Ovaj tekst je isključivo informativne prirode, a nikako preporuka za upotrebu opisanih sredstava.


Dok je većina proizvođača trošila milione dolara za razvoj novih efikasnijih anaboličkih steroida, mađarska kompanija Chinoin se odlučila da istražuje nesteroidno jedinjenje koje bi imalo pozitivne efekte anabolika, ali bez njihovih negativnih karakteristika. Nakon 10 godina istraživanja, otkrili su Methoxivone. Iako je stvoren u prošlom milenijumu, sudbina mu je da postane jedan od najvećih ergogena u novom milenijumu.

Methoxivone, ili 5-metil 7-metoxiisoflavon je krajnji rezultat Chinoinovih istraživanja anaboličkih isoflavona. Methoxivone je tri puta jači od ipriflavona u povećanju čiste mišićne mase, smanjenju masnih naslaga, povećanju izdržljivosti itd. Da bi shvatili njegove mogućnosti, posmatrano je da li Methoxivone može da sprečava kataboličke efekte glukokortikoida, tj. kortizola.

Glukokortikoidi spadaju među kataboličke entitete u ljudskom organizmu, pre svega u odnosu na proteinsko tkivo kao što su mišici. Iako imaju korisna svojstva kao što je anti-zapaljenje, kada treba dobijati mišice i gubiti masti oni su vaši najveći neprijatelji: ako imate više glukokortikoida, imaćete i više proteolitičkih enzima (npr. kalpaini) i zbog toga ćete imati manje mišićnog tkiva. Nažalost, kataboličke efekte glukokortikoida je vrlo teško sprečiti i samo neka jedinjenja su se pokazala uspešna. Anabolički steroidi su najbolji za borbu protiv kortikoida, ali tu onda problem predstavljaju njihovi negativni efekti.

Methoxivone bi trebao da bude isto siguran kao i Ipriflavone (koji je bezbedan za muškarce, žene i decu). Kao i kod Ipriflavona, Chinoin je uradio brojna istraživanja na mnogim životinjama koja su pokazala njegovu veliku sigurnost - i kod akutnih i kod hroničnih situacija. Kao i ostali anabolicki isoflavoni, Methoxivone ima veliku sposobnost da poveća izdržljivost, smanji holesterol i poboljša ukupno zdravlje.

Efikasna doza Methoxivona je 200mg-400mg koja se uzima 2-3 puta dnevno. Jedini problem sa ovim je biološka upotrebljivost. Nažalost, bez efikasnog sistema, Methoxivone se ne apsorbuje dobro i zbog toga se nekada može smatrati neefikasnim. Imajte na umu da bilo koji isoflavone koji nabavite ima pouzdan naučni metod kojim se drastično može povećati njegova biološka upotrebljivost.

Tagovi

steroidi

Trening
Pilates

2. Nov 2008.

Plivanje

4. Nov 2008.

Spironlakton

31. Avg 2009.

Biceps pregib na Skotovoj klupi

30. Jan 2011.

Testosteron

5. Nov 2006.

Trenbolon

7. Sep 2009.

Stojeći biceps pregib

30. Jan 2011.

Armstrongov program za zgibove

9. Nov 2008.

HCG

27. Jun 2009.

Nožno pregibanje (leg curl)

30. Jan 2011.