Prijavi se | Registruj se | Kontakt | Pomoć | Marketing | Predstavi se | RSS

Ocenite članak

Trenutna ocena: 5.00

UPOZORENJE
Steroidi su štetni i mogu ostaviti ozbiljne posledice po organizam. Pre upotrebe obavezno se konsultujte sa lekarom. Ovaj tekst je isključivo informativne prirode, a nikako preporuka za upotrebu opisanih sredstava.


HCG, ili Human Chorionic Gonadotropin je derivat iz urina trudnica, spada u injekcione steroide i dostupan je na tržištu SAD i još nekih država. Pregnyl (Organon) i Profasi (Serono) su odobreni od strane svetske organizacije za lečenje smanjenih testisa kod dečaka, hipogonadizme (smanjena proizvodnja testosterona) i kao lek za plodnost koji se koristi za pokretanje ovulacije kod žena.

Sportisti koriste HCG za stimulaciju prirodne produkcije testosterona za vreme ili nakon steroidnog ciklusa kada su smanjeni prirodni nivoi. Nagli prekid steroidnog ciklusa, posebno kada su endogeni androgeni smanjeni može dovesti do drastičnog gubitka novoa izgrađene mišićne mase, a što se može ibeći upotrebom HCG.

Iako falsifikati nisu česti, treba biti oprezan. Mnogi vežbači su prijavili neželjene sporedne efekte nakon upotrebe loših falsifikata (groznica, bolovi). HCG se uvek pakuje u 2 različite bočice, jedna sa praškom i druga sa sterilisanim rastvaračem.

Tagovi

steroidi

Trening
Pek dek

30. Jan 2011.

Ruski aerobik

21. Jan 2009.

Ne verujte vagi

8. Nov 2008.

Nivo 1 za žene

2. Nov 2008.

Propadanja

30. Jan 2011.

Lateralno dizanje ruku (letenje)

30. Jan 2011.

HCG

27. Jun 2009.

Liothyronine

9. Jun 2015.

Uski benč

30. Jan 2011.

Drostanolone propionate

20. Jun 2009.