Prijavi se | Registruj se | Kontakt | Pomoć | Marketing | Predstavi se | RSS

Lifestyle

10 seksi zanimljivosti

Pošalji komentar

Ocenite članak

 

1. Najbolji lek u XIX veku. Pozivajući se na ono što je prikazano u Muzejima o seksu, vibratori su prvobitno bili namenjeni lečenju ženske »histerije« tokom 19. veka. Pri tome, treba naglasiti da se koncept te bolesti tokom istorije menjao. Za vreme klasicizma ludakom su nazivali poštovanja vrednog pojedinca koji je bio najbliži Bogu.

Kada se čovek konačno odvojio od svevišnjeg i postavio se u ulogu aktivnog kreatora sopstvenog života, i uloga ludaka je otišla u institucije za mentalno poremećene. A vibrator kao medicinsko pomagalo, doktorima je omogućavao lečenje simptoma histerije i anksioznosti.

2. Sperma čini čuda. S obzirom na to da sadrži cink i kalcijum, pomaže u sprečavanju propadanja zubne gleđi.

3. Zečice. Plejbojeva ikona je poznata po dva značenja: simbolizuje izvrsne rezultate i neuobičajeno nasmejan izraz lica. "Women's Health” magazin otkriva da je taj čudan zečji smešak ustvari posledica konzervativnog japanskog običaja. Naime, japanski potrošači su neko vreme odbijali proizvodnju seksualnih pomagala, igračaka za začinjavanje seksualnog života, jer navodno oblik zeca previše podseća na muški polni organ. I upravo iz tog razloga su im povremeno dodavali smešak (deo iznad leptirića), da bi im izašli u susret.

4. Prosečna dužina penisa kod japanaca. Ako ćemo verovati statistikama, kada je reč o polnom organu Japanaca, poredeći sa njima, belci su crnci u njihovoj zemlji. Prosečna dužina nabreklog penisa je otprilike 5 inča (12,7 cm), dok u "opuštenom” stanju prosečno doseže 3 inča (7.6 cm).

5. Tužno, ali istinito. U SAD, američko psihijatrijsko udruženje ispituje homoseksualnost kao »bolest, mentalno oboljenje« još od 1973. godine

6. Support our Troops. Ovaj čuveni slogan iz drugog svetskog rata više ne važi. Sada se kaže "Put it on before you put it in" (Stavi ga pre nego što ga staviš u - misli se na kondom). Američka administracija zna da je silovanje u ratu uobičajena stvar, veliki broj vojnika im se zarazio polno prenosivim bolestima, a njihovo lečenje je iz državne kase odnelo milione dolara.

7. Ne volite vežbe? Nema problema. Seks savršeno može da zameni naporno vežbanje. Pola sata intenzivnog seksa potrošiće oko 200 kalorija.

8. Seksi donji veš. Definitivno po volji svakog muškarca, a ženu mogu učiniti izuzetno seksepilnom. Nastao je u davna vremena, a prvobitna uloga je bila sve osim seksi. Prema Diti von Teese i Muzeju seksa, donji delovi finog ženskog donjeg rublja su originalno kreirani kao »sramne perike« za prostitutke iz XV veka, a da bi se sakrili simptomi sifilisa.

9. Ubistvo u Hong Kongu. Odraslog muškarca, u slučaju da bude uhvaćen u prevari, čeka mnogo više od finansijske nadoknade za prouzrokovani duševni bol. Žena, koja se oseća izdanom, ima legitimno pravo da svog voljenog "ukloni". Ali pažnja! Može da ga ubije isključivo golim rukama.

10. Ispovest "Južnjačkog komfora". Čuli ste za žestoko piće »Southern comfort«? Tu utehu na seksualnom području ne dopuštaju vlade u SAD u državama Alabama i Misisipi. Postoji naime zabrana prodaje seksualnih pomagala, posebno vibratora.

Tagovi

lifestyle, seks