Prijavi se | Registruj se | Kontakt | Pomoć | Marketing | Predstavi se | RSS

Lifestyle

Kako naći devojku?

Pošalji komentar

Ocenite članak

Trenutna ocena: 2.33

Osećate se usamljeno ili vam ne ide od ruke zbližavanje sa lepšim polom? Onda je vreme da promenite strategiju, razradite taktiku, opremite se neophodnim znanjem, i krenete u akciju iz koje se ne vraćate bez ratnog plena. U suštini, ma koliko to u današnje vreme delovalo, naći "srodnu dušu" je sasvim lako, ako obratite pažnju na par stvari...

Start. Prvo kao prvo - nemojte je ni tražiti. Ponavljate to sebi sve dok ne poverujete u to što govorite. Razmislite o svojim kriterijumima i očekivanjima. Budite realni. Gledajte sta vi možete da pružite pa onda postavite neke granice.

Strategija. Družite se. Izađite iz kuće i družite se. Što više i sa što više ljudi. Da, izlazite, komunicirajte, i najvažnije, šalite se što više možete (naravno u merama ukusa i pristojnosti). Sigurno ćete reći "Ma, svi su mi dosadni" ili "Nemam ja šta da pričam sa njom/njime/njima". Naterajte sebe, nađite vreme! Zapamtite da kad su žene u pitanju, nikada nije onako kao što izgleda! Veliki plus kod druženja je i to što vas dobar prijatelj veoma lako može pozvati da mu se pridružite u izlasku sa nekom prijateljicom i njenim prijateljicama. Šansa za iznanađenjem je veća.

Nemojte mnogo mozgati kakvi su drugi, gledati da ih provocirate, da se dokažete, analizirati ih, juriti im slabe tačke, truditi se da im uhvatite ili zabeležite mane jer, bože mili, svi ih imamo. Nemojte nikoga osuđivati, nećete delovati ništa poželjnije ni muževnije osim sto ćete odavati utisak osobe koja ima uske poglede. Prihvatite ljude onakvima kakvi su.

Dokazivanje. Voleli bi možda odmah da se dokažete u svim stvarima u kojim prednjačite od ostalih i pokažete kako ste vi pravi izbor? Sačekajte, biće trenutaka i za to, ne morate sve i odmah, delovaće napadno i poslaće pogrešnu poruku. Svi znamo da se pravi majstori nikada ne hvališu svojim umećem, već ga u pravom trenutku sprovode.

Komunikacija. Slušajte šta drugi imaju da kažu, ma koliko vam to možda bilo zamorno, tako ćete upoznati ljude, a moguće je da ce vam se pri tom upoznavanju neko i svidi. Budite strpljivi. Ne prekidajte je dok govori, ma koliko to vama bilo dosadno. Pokušajte da pokrenete temu u kojoj oboje možete ravnopravno učestvovati.

Još par stvari o komunikaciji. Zaboravite hvalisanja, ili teme o kojima bi vi voleli da govorite ili o kojima imate mnogo da kažete. Niste sami, uvažavajte i njene stavove, ali takođe držite i do svojih. Izbegavajte teške teme, neka sve bude lagano i prijatno. Ne plašite se ako bolje barata rečima od vas. Pažljivo je uverite da greši ako je to slučaj, ili je podržite ako je u pravu. Bolje obratite pažnju na to da li vas ona sluša dok pričate a ne gleda drvo tik iza vas. Ne budite dosadni. Budite duhoviti. Smišljajte šale koje bi mogle da se provuku kroz razgovor, ali sa ukusom i merom. Ne očekujte previše.

Gde je tražiti? Zaboravite na chat, internet, sms na TV-u i sl. I pored svih tih elektronskih "pomagala", direktan pristup je i dan danas najbolji. Pogledajte bolje oko sebe. Ima li već neka ženska osoba u vašem širem okruženju koja vam je nekoliko puta privukla pažnju? Prijateljica vašeg prijatelja? To je najbolji način jer zahvaljujući prijatelju imate prednost da što pre saznate kakva je, šta voli, kao i način na koji da joj se uspešno približite.

Klubovi i kafići. Neko vam je privukao pažnju. To može biti veoma interesantan način za upoznavanje, ali budite oprezni. Ne budite nametljivi. Priđite sa nekom normalnom rečenicom i održavajte opušten tok razgovora. Ovde nestrpljenje znači propast. Ukoliko na vaša 3 pitanja ona odgovori, ali ne uzvrati podpitanjem, pišite propalo i ne forsirajte. Ako u toj osobi ne nađete sagovornika, ne očajavajte. Da budemo iskreni, devojke u 99% slučajeva, kada im neko nepoznat priđe pretpostavljaju da ce "smisliti neku priču" kojom bi ih zainteresovao na brzinu, što je i istina. Svega su se naslušale, pa je iskrenost oružje protiv kojeg nema odbrane. Sa druge strane, ako na nekom javnom mestu ona priđe vama, nemojte misliti da je stvar gotova. Ovo je vreme agresivnijih žena i nije čudno to što vam je prišla.

Tagovi

lifestyle, ljubav, dating