Prijavi se | Registruj se | Kontakt | Pomoć | Marketing | Predstavi se | RSS

Lifestyle

Vegan seks vs. tooting

Pošalji komentar

Ocenite članak

 

Iako su mnogi romantici verovali da posle decenija slobodnog seksa dolazi povratak vođenja ljubavi sa čistim emocijama, moramo konstatovati da je vreme novog puritizma još daleko iza nas. Brz tempo života, malo slobodnog vremena za traženje partnera, ali i novi filozofski odnos prema svetu i okolini uticali sa da se i u seksualnom životu stvore neki novi pravci.

Sve je više sledbenika vegetarijanskog načina života, pa time i pristalica vođenja ljubavi na vegetarijanski način, odnosno vega seks. Uz konstataciju da ne mogu da ljube osobu koja je nekoliko minuta pre intimnih momenata žvakala "mrtvu životinju", ortodoksni vegetarijanci polako grade novi stil u seksu. Nagoveštajima da ćemo zahvaljujući brzom napretku nauke uskoro moći da razumemo govor životinja, pa čak i da komuniciramo s njima, pretpostavka je da će se broj vegetarijanaca naglo uvećati. Ostaje da vidimo šta će se desiti ako jednog dana otkrijemo da i biljke imaju osećanja.


S druge strane, u Engleskoj se pojavio tzv. tooting koji bi se najkraće opisao kao seks na brzinu s nepoznatom osobom. Dovoljno je da imate mobilni telefon, uključite bluetooth i nađete se u blizini osobe koja baš u tom momentu ima slične porive. Tooting je zapravo besplatan servis koji poziva na anonimni seks s potpunim strancima u javnom prevozu, ali i zatvorenom prostoru - kaže se u objašnjenju najnovijeg hobija na internetu.

Posle uspostavljanja veze razmeni se nekoliko poruka, pošalje eventualno fotografija i dogovori mesto gde će se razmeniti strasne pobude. Poenta je u tome da to bude neko javno mesto koje izaziva nalet adrenalina kao što je toalet u restoranu, prazan kupe u vozu, parking ili prazna kancelarija. Domet za ovu seksualnu igru je 10 metara, što znači da se potencijalni ljubavnik nalazi u vašoj neposrednoj blizini.

Izvesni Džon s nadimkom Tuti Tuting, autor "vodiča", objašnjava da je "tuting" zapravo rođen pre nego što su nastali servis za romantično upoznavanje zasnovani na povezivanju mobilnim telefonima. "Klasični romantični randevu sa cvećem i večerom u restoranu ne odgovara temperamentnim i osobama željnim jakih i originalnih uzbuđenja, pa im ‘tuting veza’ omogućava da seks obave na najneobičnijim mestima. A sve je čist seks, bez obaveza i emotivnih izliva", kaže Džon. On, ipak, ne upozorava na to kako da prepoznate psiho slučajeve s drugačijim namerama i izbegnete neprijatne situacije koje su u datim okolnostima veoma izvesne.

Tagovi

lifestyle, seks