Prijavi se | Registruj se | Kontakt | Pomoć | Marketing | Predstavi se | RSS

Uslovi korišćenja

Zaštićene robne marke koje se eventualno pojavljuju na ovom vebsajtu su vlasništvo njihovih cenjenih vlasnika, a ovde su pomenute isključivo u opisnom smislu.

Sav materijal na ovom sajtu, uključujući tekst, članke, citate, slike, video snimke, ilustracije i ostali materijal je zaštićen Zakonom o autorskim pravima koja poseduju ili kontrolišu vlasnici FitnessVodic.com i drugi autori koji na ovom sajtu prilažu svoj materijal. Neovlašćeno kopiranje, reprodukcija, objavljivanje u medijima ili na Internetu, ili bilo kakav drugi vid umnožavanja su zabranjeni.

Pojedine rubrike sadrže necenzurisani materijal koji su poslali posetioci ovog sajta, te se vlasnici i/ili urednici sajta ni po kom osnovu ne mogu smatrati odgovornim za sadržaj tog materijala.

Članci objavljeni na sajtu su isključivo informativne prirode, te ne podstičemo upotrebu/primenu proizvoda, informacija ili usluga navedenih na ovim stranicama. Nismo odgovorni za bilo kakve povrede ili druge štetne posledice po zdravlje ili imovinu izazvane primenom informacija nađenih na ovom sajtu. Vrstu, način, režim treninga i ishrane morate definisati u saradnji sa vašim lekarom.

Sav materijal koji nam dostavite postaje vlasništvo sajta FitnessVodic.com i kao takav, može biti modifikovan, korišćen za promotivne kampanje, oglašavanje ili prodaju, a bez ikakve nadoknade tj. kompenzacije. Molimo vas da nam dostavljate isključivo originalni materijal (NIKAKO skenirane slike sa postera ili iz časopisa, niti materijal nad kojim neko drugi već ima zaštićena autorska prava). Ne garantujemo da će sav materijal koji nam je poslat biti i objavljen.

Kako je sajt ovih dimenzija nemoguće u potpunosti kontrolisati, ukoliko na FitnessVodic.com primetite materijal nad kojim vi ili neko drugi već poseduje autorska prava, odmah se obratite vebmasteru i materijal će biti uklonjen.

Ulaskom na ovaj sajt prihvatate sve uslove definisane prethodnim tekstom.